Service

Auto service onderhoud Arnhem

Niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud heel belangrijk. Je zou kunnen besparen op onderhoud. Maar dat houdt een risico in. Hogere kosten voor reparatie, kans op pech maar ook de veiligheid kan in het geding komen. Een goed onderhouden auto levert bij inruil meer op en is meestal makkelijker te verkopen.

Kleine of grote beurt

De kleine en de grote beurt zijn termen die nog wel gebruikt worden maar eigenlijk achterhaald zijn. Een moderne auto heeft een lange of variabele onderhoudsinterval. Daarom is het onderscheid tussen een kleine en een grote beurt vervaagd.

Kleine beurt

Voor de wat oudere auto’s die nog wel een kleine beurt nodig hebben, kunnen wij deze uiteraard gewoon uitvoeren. Bij deze beurt worden sowieso de motorolie en het oliefilter vervangen. Daarnaast wordt de auto op een aantal punten gecontroleerd.

Kosten voor de kleine beurt zijn vanaf €99,-

Grote beurt

Voor de wat oudere auto’s die nog wel een grote beurt nodig hebben kunnen wij deze uiteraard gewoon uitvoeren. Bij een grote beurt worden sowieso de motorolie en het oliefilter vervangen. Ook worden vaak het luchtfilter, interieurfilter, brandstoffilter en de bougies (bij benzine auto’s) vervangen. Daarnaast wordt de auto op een groot aantal punten gecontroleerd.

Kosten voor de kleine beurt zijn vanaf €250,-

Op zoek naar auto banden?

Wij hebben alle soorten banden in het assortiment zitten.

Contact opnemen?

Neem contact met ons op via de onderstaande kanalen.

Klanten ervaring 4,5!

Geef ons ook een waardering op Google via deze link.

4.5/5