Accu’s

Wanneer auto accu vervangen?

De accu is een belangrijk onderdeel van uw auto. Het is de batterij die de auto van stroom voorziet en zichzelf gedurende de rit oplaadt. De opgewekte stroom wordt gebruikt voor de radio, verlichting en ruitenwissers, maar ook de startmotor gebruikt de stroom.

Wanneer is het tijd om uw accu te vervangen? Het is verstandig niet te lang met een oude accu in uw auto rond te rijden. U merkt het snel wanneer hij aan vervanging toe is: uw auto start nog maar moeizaam op en de accu loopt snel leeg. De gemiddelde levensduur van een accu is 6 jaar, maar als u veel korte ritten maakt kan dit korter zijn.

Auto Accu levensduur

Net zoals een normale batterij heeft een accu een bepaalde levensduur. Gemiddeld zou een accu 4 tot 5 jaar mee moeten gaan. Daarna zal de conditie van de accu achteruit gaan. Wanneer de werking van een accu achteruit gaat is dit te merken aan dat de accu kan gaan weigeren. Dit is een teken dat u de accu moet laten doormeten en zo nodig te laten vervangen. Het zou vervelend zijn als uw auto niet start als u de weg op wilt.

Waarom de accu van uw auto vervangen bij HST Arnhem?

Let er bij het vervangen van de accu op dat de nieuwe accu bij uw auto past en van goede kwaliteit is. Onze accu’s onderscheiden zich door hun lange levensduur. Ze zijn betrouwbaar en voorzien de essentiële onderdelen van uw auto continu van stroom, waardoor u veilig de weg op kunt. Ook bij extreme temperaturen functioneren ze goed. U laat de accu van uw auto dus met een gerust hart door ons vervangen.

Auto accu vervangen prijzen

Op zoek naar auto banden?

Wij hebben alle soorten banden in het assortiment zitten.

Contact opnemen?

Neem contact met ons op via de onderstaande kanalen.

Klanten ervaring 4,5!

Geef ons ook een waardering op Google via deze link.

4.5/5