Bezorgen & afhalen

HstBanden.nl biedt de mogelijkheid om te kiezen uit het ophalen of het laten bezorgen van je bestelling. HstBanden.nl heeft een aantal Hst Banden in Arnhem waar je jouw bestelling kunt ophalen en eventueel kunt laten monteren. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook gewoon thuis laten bezorgen. Thuis laten bezorgen is gratis!

Hieronder vind je veel gestelde vragen over bezorgen en afhalen.


Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten en heb ik hier inspraak op?

De bestelling wordt altijd aangeboden door de koeriersdienst. Wanneer zij de bestelling af komen leveren, kunnen wij vaak niet zeggen. Dit gebeurt vaak in communicatie met de koeriersdienst. Deze zullen een e-mail sturen of bellen. Je hebt hier dus beperkte inspraak op. Zo kun je communiceren met de koeriersdienst, wanneer je zeker weet dat er iemand thuis is. Dit is voor beide partijen gemakkelijk. De koeriersdienst staat niet voor een gesloten deur en jij hebt de bestelling op het moment dat het jou uitkomt.

Producten afhalen

Liever de producten afhalen in de Hst Banden in Arnhem? Voor antwoord op meer vragen met betrekking tot bezorgen en afhalen, bezoek de bezorgen en afhalen pagina


Hoelang duurt het voordat de bestelling wordt bezorgd?

Dit hangt af vanaf waar de producten moeten komen. Het centrale magazijn heeft maar een beperkt aantal producten liggen. Veel producten komen dan ook uit het magazijn van een fabrikant. Deze zijn vaak snel leverbaar maar lopen hierdoor soms 1 dag vertraging op. De gemiddelde levertijd is 2-10 werkdagen. Is er spoed bij de bestelling, neem dan gerust even contact op, misschien kunnen we iets voor je betekenen.

Producten afhalen

Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om de bestelde producten af te komen halen in de Hst Banden in Arnhem.

 

Kan ik mijn bestelling elke werkdag komen ophalen?

In principe kun je elke werkdag de bestelling ophalen in een van onze winkels. Er zijn echter uitzonderingen en verschillende openingstijden per winkel. Bekijk van te voren even de openingstijden van de winkel. Ook zijn de winkel gesloten op bepaalde feestdagen.

Liever gratis thuisgestuurd?

Je kunt ervoor kiezen om de producten die je hebt besteld ook gratis thuis te laten bezorgen. Dit kun je tijdens het bestellen aangeven. Kijk voor meer informatie over het laten bezorgen op de bezorgen & afhalen.