Merken

Geen merk

HstBanden

Leveranciers

Geen leverancier

Accu's

Accu's

    • Morgen al geleverd via koerier.
  • Alleen A-merken.
  • 2- jaar Garantie.
  • Tot wel 60% Korting korting!
  • Wij leveren al jaren aan tevreden klanten.
  • Niet goed geld terug. 
  • Beoordelingscijfer van 9,2 gemiddeld 
autoonderhoud bosh accu

 

Accu 

De accu in uw auto is de energiebron waar het gehele elektrische systeem in uw auto op draait. Door het gebruik van de grote hoeveelheid stroomverbruikers in uw auto, is een accu van een A-merk van groot belang. De accu van Bosch of Coldax voor uw auto voldoet aan alle hoge eisen die u mag verwachten en die gesteld worden door onder andere de Duitse TUV. De Bosch en de Coldax accu kenmerken zich door hun hoge koustartstroom met als resultaat een lagere zelfontlading en een lange levensduur. De accu's van Bosch en Coldax zijn in de fabriek afgezuurd en direct gebruiksklaar en te gebruiken in uw auto.

De accu's van Bosch en Coldax zijn betrouwbaar en staan bekend om hun lange levensduur!

 

Wanneer de accu vervangen?

De accu dient vervangen te worden wanneer deze niet meer de gewenste spanning levert. Dit kunt u zelf merken doordat de auto slecht of moeilijk start of zelfs helemaal niet meer start. Een oorzaak hiervan kan zijn dat de binnenverlichting bijvoorbeeld is blijven branden, of doordat de buitentemperatuur in de winter is gedaald, zodat er meer vermogen van de accu wordt gevraagd. De meeste auto's functioneren helemaal niet meer als de accu niet meer werkt, dus is het raadzaam deze vroegtijdig te vervangen om stilstaan te voorkomen.

 

Prijs Accu 

HstBanden.nl biedt de auto accu voor een aantrekkelijke prijs aan, doordat wij tot wel 50% korting geven op de reguliere winkelprijs. Dit kan doordat wij rechtstreeks van de fabriek naar de klant leveren en op deze manier alle tussenhandel eruit halen. Op deze manier levert autoonderhoud u een A-merk accu voor een groothandel prijs. 

 

Hoe kan ik mijn auto accu vervangen?

Voor het vervangen van de accu is geen speciaal gereedschap nodig en het is redelijk eenvoudig zelf te doen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of eenvoudig een auto accu bestellen op onze website.

 

Wanneer krijg ik mijn accu geleverd?

HstBanden.nl zorgt ervoor dat, als u voor 15:30 uur bestelt en via ideal betaalt, dat de volgende dag, door een koerier, uw accu afgeleverd wordt op het door u opgegeven adres in Nederland.

Klik hier voor een afspraak

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Varta accu

Varta accu

Prijs € 50,00
Varta Accu Blue Dynamic B18...

Varta Accu Blue Dynamic B18...

Prijs € 50,00